Reviews from Eethuis Dalien Franeker

Recent reviews

5.0
Nathalie
27 November 2023

Altijd goed en lekker en vriendelijke bezorger top

W
27 November 2023
Sam
19 November 2023

Pizza was lekker. Helaas kwam ik een visgraat tegen in mijn pizza zonder vis. Goede bezorging vriendelijke mensen

Nathalie
13 November 2023

Altijd top

Tiny
7 November 2023

Weer een heerlijke pizza van eethuis Dalien👍

Hans Smit
3 November 2023

alweer lekker gegeten en alweer op de afgesproken tijd bezorgd.

Ger
2 November 2023
SW
30 October 2023

Pizza al aardig afgekoeld. Bezorging bijna een uur later dan bevestigde tijd.

Peter Smits
28 October 2023
Erwin
27 October 2023

Het was weer lekker eten!!

A
22 October 2023

Super aardig bezorger erg vriendelijk het gratis blikje drinken wat we nog niet hadden gemist kwam hij later nog brengen

Ploeg
21 October 2023

Heerlijk gegeten! Thuis laten bezorgen en het was goed warm!!! Top !!!

Hessel
20 October 2023

Wederom een goede, hete, pizza en vriendelijke berzorger

daisy
16 October 2023

dit keer waren we helaas niet tevreden .. de kapsalon rook raar, patat was slap en het vlees smaakte raar ,, de pizza was wel lekker alleen de onderkant was aardig doorbakken ( zwart).. vorige keren waren we hartstikke tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuis Dalien

Beste Daisy, Wat vervelend om te horen dat jullie deze keer niet tevreden waren. Als je even persoonlijk contact met ons had opgenomen hadden we naar een passende oplossing gekeken. Mocht je weer eens bij ons willen bestellen zullen wij extra aandacht aan de kwaliteit van je bestelling geven. mvg, Eethuis Dalien

Gerben & Gehan
16 October 2023

Heerlijk eten, warm en vlot thuisbezorgd. Super!

jan luik
16 October 2023

Bestelling prima verzorgd en keurig op de gevraagde tijd.

Ger
14 October 2023
Ger
9 October 2023

Altijd lekker

Diane
7 October 2023

Love it.

C
30 September 2023
Samantha
28 September 2023

Goed eten en heel vriendelijk personeel. Snelle bezorging

Anja nu
23 September 2023

Lekker

Hessrl
16 September 2023

Prettige bezorger

Tékla
15 September 2023

Super lekker!

Danny
30 August 2023

Zeer goed gevulde calzone die ook nog eens fantastisch smaakte. Bezorging netjes op tijd zoals aangegeven.

anno
29 August 2023
daisy
29 August 2023

de pizza salami was supperrr lekker .. en mijn partner vond de Turkse pizza kip doner ook heerlijk

Bart
25 August 2023

Nu paar keer besteld en altijd heerlijk eten!

Linda
22 August 2023

Top eten!! Super vriendelijk 👍🏻

Yvette
17 August 2023

Top service

Bonnema
12 August 2023

Heerlijk eten .. en veel eten . Bezorging was supersnel . Vriendelijke bezorger

Anna & Alida
10 August 2023

Een stuk sneller geleverd dan verwacht. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Pizza's waren erg lekker én qua toppings goed gevuld!

Bart
29 July 2023

Voor de 3e keer hier eten besteld. Alle keren dikke prima!

Margriet
26 July 2023

Heerlijk eten, goede prijs/kwaliteit en snel bezorgd! Dus top! We hebben niet zoveel keus in Wommels, dus blij dat Eethuis Dalien hier wel bezorgt en dat het ook lekker eten is!

Reaction from Eethuis Dalien

Beste Margriet, Wat prettig om te horen dat het jullie allemaal goed heeft gesmaakt. Wij komen graag weer jullie voorzien van lekker eten in Wommels. Mvg, Dalien.

Karin
23 July 2023

Goede service, snelle bezorging en lekker gegeten. In de opmerking gezet dat ik een allergie heb. Voor de zekerheid belde ze nog even om te checken voordat ze de bestelling gingen maken. De pizza's waren goed gevuld en super snel bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger. Wij hebben vandaag voor de eerste keer besteld, maar gaan zeker vaker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ger
22 July 2023

Snel bezorgd lekker eten

Marthijn
17 July 2023

Lekker en meer dan genoeg eten

anno
17 July 2023
Tiny Fengler
15 July 2023

Zoals altijd: heerlijke pizza's!!!

WvdB
15 July 2023

Heb weer heerlijk gegeten!

Aron
14 July 2023

Lekker eten Snelle bezorging

Jilderda
13 July 2023

Op tijd geleverd en heerlijk gegeten.

H.M
9 July 2023

Lekker eten. Prima

Knip
6 July 2023

Wij hebben lekker gegeten Eten was warm maar relatief zout Bezorgtijd acceptabel We hadden veel verschillende gerechten

T vd weide
26 June 2023

Bestelling geplaatst om 17:20 met bezorgtijd 18:45, maar pas om 19:30 ontvangen, natuurlijk snap ik dat het druk is, maar dacht dat meer als een uur tussen bestelling en bezorgtijd genoeg moest wezen, een heads-up zou fijn zijn geweest. Voor de rest was het weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rinse
25 June 2023

De pizza's waren beetje aangebrand en onze fanta is niet meegeleverd geweest verders was het goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lars
21 June 2023
Ikke
16 June 2023

Echt heel lkkr echt nog warm en super op tijd. Echt een aanrader. Wij gaan zeker weer bestellen en super veel keuze en zeer goed en rijkelijk beleggen.

Ger
16 June 2023

Lekker en veel eten, snel bezorgd.

Conny Zijdeveld
12 June 2023

Heerlijk eten, snelle bezorging, aardige bezorger. Ik heb spijt dat ik geen fooi heb gegeven maar had geen contant geld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erwin
9 June 2023

Het eten was heerlijk. Het was alleen jammer dat wij er erg lang op moesten wachten. Wel een hele vriendelijke bezorger. Volgende keer komen we het graag weer ophalen !

Johan van den Berg
1 June 2023

Snelle bezorging en heerlijke kwaliteit!

anno
28 May 2023
An
21 May 2023

We hadden kip shoarma besteld maar was volgens mij kebab vlees. Was ook lekker .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marthijn
21 May 2023

Lekker veel eten Top

Jouke
20 May 2023

Altijd lekkere pizza. Deze keer wel wat een donkere korst.

Brian Dijkstra
15 May 2023

Super en snelle bezorging! Toppers

AJ
14 May 2023

Top eten, alles heeft zeer goed gesmaakt

Tiny Fengler
11 May 2023

Heerlijke pizza's en super vriendelijke mensen!

Terpstra
6 May 2023

Heerlijk, net als elke keer dat we bestellen.bedankt!

Hessel
6 May 2023

Graag volgende keer wel de olijven toevoegen!

Tevreden klant
17 April 2023

Mijn eerste bestelling hier. Heerlijke pizza, lekkere patat, gratis Blikje cola en de eerste plek waar ik Broccoli kon kiezen als topping, en veel soorten ijs etc! Snelle bezorging en mails die je op de hoogte houden als je online besteld. Helemaal Toppie

Jan
7 April 2023

Pizza besteld met verschillende soorten vlees. Volgens mij een standaard pizzabodem. Maar wel met aandacht gemaakt, en enorm veel vlees erop. Smaak was goed, en niet te vet ook al zat er zoveel vlees op. Leuke mensen, aanwinst voor Franeker. Zal binnenkort ook eens wat andere dingen bestellen.

Gab
3 April 2023

Lekkere pizza's. Wel heel bijzonder dat de paesana met gorgonzola wordt getopt... 👀

Bergsma
3 April 2023

Prima op tijd en goede kwaliteit

Linda
1 April 2023

Heerlijke pizza’s, snel en zeer warm bezorgd!!

Berend van den Akker
30 March 2023

Top!

mark
16 March 2023

eten was heerlijk en vlot geleverd . bezorger was vriendelijk en eten was noh lekker warm ... ga zo door

Johan van den Berg
8 March 2023

Sneller bezorgd dan in eerste instantie aangegeven. Overheerlijke pizza, heerlijk warm bezorgd. Heerlijk gegeten! Een aanrader.

van der Veen
27 February 2023

Een zeer goede gevulde pizza van hoogstaand kwaliteit ,bezorging op tijd en de pizza waren nog zeer warm.op Eethuis Dalien geen opmerking zo doorgaan (een topper )

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuis Dalien

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat het jullie allemaal zo lekker gesmaakt heeft. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Dalien.

Lon Midd
27 February 2023
gosse w altermann
22 February 2023

De bestelling was wel erg laat, maar daarintegen smaakte het allemaal heerlijk, de pizza was precies goed

Meurs
18 February 2023

Over heerlijke pizza, goed belegd en een heerlijk bodem!

Linda
17 February 2023

Super lekkere goed gevulde pizza!! En heerlijk heet nog bij bezorgen. Hier ga ik echt vaker bestellen!!!

anno
14 February 2023
Caroline
12 February 2023

Na een aantal keer de bestelling veel later dan aangeven tijd gekregen te hebben, was bestelling vandaag precies op tijd. (wel heel ruim van te voren besteld) Het eten was ook weer erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
1 February 2023
Evert
27 January 2023

Smaak dik in orde, jammer dat er geen vorkjes bij zaten

Teerling
26 January 2023
Caroline
24 January 2023

Bijna een uur later dan de afgesproken tijd. En dat op dinsdagavond. Knoflooksaus besteld en betaald, maar niet gekregen. Het eten was verder wel gewoon prima.

Jellema
17 January 2023

De aankomst van de bestelling duurde langer dan de aangegeven tijd. Maar het eten was heerlijk en meer dan genoeg.

Anoniem
16 January 2023

Voor het eerst besteld; Snelle levering, heerlijke pizza met royale toppings!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard
14 January 2023

Goed eten snel geleverd top

Laura
4 January 2023
mark
23 December 2022
De Kameleon
17 December 2022

Zoals we inmiddels gewend zijn , waren de broodjes lam weer toppie

Nancy
15 December 2022

Heerlijk pizza. Veel kaas en vulling, zalig deeg, echt lekker, voor het eerst gegeten maar gaan we vaker doen

Sarah
15 December 2022

Super lekker gegeten, was snel klaar en goed heet. Bedankt, wij komen snel weer terug!

Huk de kat
4 November 2022